Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Αγώνας Ανδρών ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ


       Την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 και ώρα 19:30΄ διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ και του ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΥ.       Ήταν ένας αγώνας τον οποίο η ομάδα μας καθ΄ολή την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρισκόταν κοντά στο σκορ και διεκδικούσε την νίκη
με ίσους όρους. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις ειδικές συνθήκες που προέκυψαν, οι οποίες μαζί με μία ανύπαρκτη σχεδόν άμυνα έδοσαν τον αγωνα στους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ 78-60.

Τα δεκάλεπτα 17-15, 33-28, 59-49, 78-60.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής στους πέντε νεαρούς παίκτες της ομάδος μας, η απόδοση των οποίων κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα δεδομένων των ειδικών συνθηκών του αγώνα.