Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αγώνας Κορασίδων ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ 39-36.


Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 14:00', στο κλειστό γήπεδο της Μάνδρας, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των κορασίδων ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου  ομίλου για το πρωτάθλημα Β! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και
ουσιαστικά χάθηκε από έλλειψη αυτοκυριαρχίας των αθλητριών μας στις αρχές του πρώτου και του τρίτου δεκαλέπτου. Στα πρώτα λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 08-01 και τελικά έληξε με επτά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-05). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι κορασίδες μας μπήκαν αποφασισμένες να κτυπήσουν το παιχνίδι και μείωσαν το σκορ στους τέσσερις πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 09-12). Στα τρία πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου οι κορασίδες μας χαλάρωσαν δίνοντας την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να ανακάμψει και να αυξήσει το σκορ και να ολοκληρώσει το δεκάλεπτο με έξη πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 09-07). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τελείως διαφορετικό. Οι τέσσερις κορασίδες μας και οι τρεις πανκορασίδες μας αφυπνίστηκαν, έδειξαν τις δυνατότητές τους, κτύπησαν το παιχνίδι αλλά η κούραση των τελευταίων λεπτών και τα συνεχόμενα φάουλ της αντιπάλου ομάδος στις τελικές τους προσπάθειες τους στέρησαν την δυνατότητα μίας μεγάλης εκτός έδρας νίκης. Το παιχνίδι έληξε με τρεις πόντους διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 07-12).

Τα δεκάλεπτα 12-05, 21-17, 30-24, 39-36.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας που αγώνα με αγώνα παρουσιάζονται πιο αποφασιστικές και πιο συγκροτημένες. Στιγμιότυπα με αρκετές επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών μας θα αναρτηθούν σύντομα.