Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τελικός μικτής κορασίδων-πανκορασίδων ΤΟΥΡΝΟΥΑ OLYMPIA BC μεταξύ των ομάδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.




       Το Σάββατο 19 Μαίου 2012 και ώρα 12:30 στο κλειστό Ικονίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας μεταξύ των μικτών ομάδων κορασίδων-πανκορασίδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και της ΔΑΦΝΗΣ, στα πλαίσια του ΤΟΥΡΝΟΥΑ OBC.


       Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο,
οι κορασίδες μας έπαιξαν οργανωμένα και συνετά στην άμυνα αλλά η αφλογιστία τους στην επίθεση μας βρήκε το τέλος του δεκαλέπτου να χάνουμε με τέσσερις πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 02-06). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η απόδοσή μας διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα και το ημίχρονο έληξε με οκτώ πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 09-13).  Το τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο γήπεδο, κτύπησε το παιχνίδι και μείωσε την διαφορά στους πέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 13-10). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε όπως μας έχει συνηθίσει στα περισσότερα παιχνίδια της. Δυναμικά και με πάθος, σιγά σιγά ανέτρεψε την διαφορά και το παιχνίδι έληξε με έξη πόντους υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 16-05).

        Τα δεκάλεπτα 02-06, 11-19, 24-29, 40-34.

       Οι τέσσερις κορασίδες μας και οι έξη πανκορασίδες μας που αποτελούσαν την ομάδα καθώς και οι πόντοι που πέτυχε η κάθε μια είναι:
Κ. Κολοβού (22 π.), Φρ. Στυπίδη (08 π.), Ειρ. Καλυβάκη (04 π.), Ξεν. Γκόγκα (04 π.), Σ. Πολατίδου, Σ. Θρουβάλα,  Ελ. Τσούκου, Αργ. Καλούδη (02 π.), Χρ. Τσώλου, Αθ. Θρουβάλα.

        Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια μας για αυτή τους την νίκη, με την οποία κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλο Β! Κατηγορίας κορασίδων του ΤΟΥΡΝΟΥΑ OBC.


Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειες και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.




        Το απόγευμα, στο κλειστό Κερατσινίου, έγινε η τελετή λήξης και η απονομή των επάθλων του ΤΟΥΡΝΟΥΑ, το οποίο περιελάμβανε διαγωνισμό σουτ και All Star Game όλων των κατηγοριών.


   
 Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένα από τα επιτυχημένα σουτ των διαγωνισθέντων αθλητριών μας Στυπίδης Φρόσως, Τσώλου Χριστίνας και Τσούκου Ελένης.



καθώς και επιτυχημένες προσπάθειες αθλητριών των ομάδων που συμμετείχαν στο All Star Game των κορασίδων. 



        Τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλή επιτυχία στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις.