Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστικός αγώνας ΠΗΓΑΣΟΥ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΓΟΝΕΙΣ (Video)


       Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο καθιερομένος πλέον εορταστικός Χριστουγεννιάτικος αγώνας μεταξύ των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ των τμημάτων του Συλλόγου και των ΓΟΝΕΩΝ των αθλητών - τριών  μας.  Όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό Κορυδαλλού, παρακολούθησαν και χάρηκαν έναν πολύ σπάνιο και ιδιαίτερο αγώνα, ο οποίος.....
χάρισε ωραίες φάσεις και ευχάριστες στιγμές.

        Από τα πρώτα λεπτά το θέαμα που προσφέρθηκε ήταν πλούσιο και τα καλάθια διαδέχονταν το ένα το άλλο σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.


       Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην μικρή μας εκδήλωση και συμμετείχαν στην ευχάριστη αυτή νότα χαράς και διασκέδασης. Είναι εκδηλώσεις και παιχνίδια που πάντα κερδισμένος βγαίνει ο Σύλλογος και όλοι οι συμμετέχοντες.


       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αγωνισθέντων.

       Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος  να μας βρει με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο (επαγγελματική - ακαδημαϊκή - αθλητική) σε όλους.1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ