Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Αγώνας ΠΡΟΜΙΝΙ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 22-14 (Video).


       Την Κυριακή 07 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΜΙΝΙ του ΠΗΓΑΣΟΥ και της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για το ΤΟΥΡΝΟΥΑ που οργανώθηκε και διεξάγεται στο ανοικτό του Φοίνικα Πειραιά.

        Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους αθλητές των δύο ομάδων να
ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους απλόχερα στο γήπεδο. Στον αγώνα αυτό η ομάδα μας κατέβηκε με μόνο μια απώλεια.  Ένα καθαρό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο. Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα. Νικήτρια ομάδα ο ΠΗΓΑΣΟΣ  με σκορ 22-14.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.

1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2o ΗΜΙΧΡΟΝΟ