Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Αγώνας ανδρών ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).


     Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Αργυρούπολης, ο αγώνας  μεταξύ των ομάδων του ΕΡΜΗ και του ΠΗΓΑΣΟΥ για την εικοστή πρώτη αγωνιστική της Γ! κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ.

       Νικήτρια ομάδα
ο ΕΡΜΗΣ με σκορ 86-78. Τα δεκάλεπτα 15-15, 28-31, 48-52, 64-64. 1η Παρ. 73-73 2η Παρ. 86-78.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ονάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ. 
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
 
2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
 
ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ