Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Play - offs A1

     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ πέρασαν στην 2η φάση των play - offs της Α1 πετυχαίνοντας 2 συνεχόμενες νίκες επί των αντιπάλων τους. Μόνο ο ΑΡΗΣ συνεχίζει αφού έκανε το 1-1 σε νίκες εκτός έδρας επί του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.  Τα σημερινά αποτελέσματα:


ΜΑΡΟΥΣΙ      - ΑΡΗΣ                  51-62
ΚΑΒΑΛΑ      - ΠΑΟΚ                  62-64
ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   67-83

Στην φάση των ημιτελικών θα παίξουν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τον ΠΑΟΚ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον νικητή του αγώνα ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ. Για να περάσουν στα τελικά οι ομάδες θα πρέπει να πετύχουν τρεις νίκες επί τωβν αντιπάλων τους.