Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Αγώνας ΜΙΝΙ2000 ΑΡΗΣ ΝΙΚ. - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).

       Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο δέκατος τέταρτος και τελευταίος αγώνας του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ αγοριών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΑΡΗ Ν. και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο 2ο κλειστό Νίκαιας (Καραμπίνη)..

        Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους αθλητές των δύο ομάδων να
ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους απλόχερα στο γήπεδο. Ένα καθαρό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα. Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα. Νικήτρια ομάδα ο ΠΗΓΑΣΟΣ με σκορ 18-29.

       Τα δεκάλεπτα 04-11, 11-17, 12-25, 18-29. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.