Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Αγώνας ανδρών ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).    Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στο Κλειστό Σαλπέας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Στ
ο πρώτο δεκάλεπτο και η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στον αγώνα,
και με άριστη αμυντική διάταξη και επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με δέκα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 08-18). Η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου άλλαξε  Οι γηπεδούχοι ισορόπησαν το παιχνίδι και το ημίχρονο μας βρήκε προηγούμενους με έντεκα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 14-15). Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η καλή εμφάνιση των γηπεδούχων, οι οποίοι και μείωσαν την διαφορά στους πέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο (16-10). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό. Στην αρχή του οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την διαφορά και να προηγηθούν με έναν πόντο.  Στο σημείο αυτό οι παίκτες μας διατηρώντας την αυτοσυγκέντρωσή τους, έδειξαν ότι ήθελαν πάση θυσία τον αγώνα, ανέκαμψαν και τελικά κατάφεραν να βγουν νικητές με διαφορά οκτώ πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 10-13).

       Τα δεκάλεπτα 08-18, 22-33, 38-43, 48-56.


       Διαιτητές:  Μαυρέλης Αρφαρά

       ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Ποτόσογλου ): Κόχειλας, Αυγερινός , Ποτόσογλου 8 Ανδρουλάκης 22 , Δημητρόπουλος 2 , Μοσχολιός 6 Πλέσσας , Σαρρής , Αγγελέτος 8(1) Παπουτσής 2  Γατσούνης, Θεοδωράτος.
       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ .(Κουκιάς, Γρατσίας): Ασημομύτης , Φωτόπουλος 7(1), Δρόσος 4, Φουντής 31(5), Μπούζος , Ταρανάς 2 Ξυδούς 2, Καμαράτος 2, Παπανγόπουλος 8.

       Ένα καθαρό παιχνίδι με την ομάδα μας να παίρνει την πολυτιμότερη νίκη του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μας και η τεχνική ηγεσία του Συλλόγου, έδειξαν ότι διαθέτουν και προσόντα και ψυχή και δεν ήταν τυχαία η καλή τους πορεία στην κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι μας περιμένουν και άλλοι αξιόλογοι αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 
       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ