Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΟ ΒΑΡΗ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ (Video).


     Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και AO ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ενδιαφέροντα και αγωνιώδη αγώνα.  Από την αρχή του, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι
ήθελαν την νίκη. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τρεις πόντους διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο  13-16 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε την ίδια εξέλιξη και το ημίχρονο έληξε με έναν πόντο διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 20-18). Το τρίτο δεκάλεπτο ίδιο με τα προηγούμενα και ισόπαλο, έληξε με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την διαφορά στον ένα πόντο (καθαρό δεκάλεπτο 17-17). Στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου η ομάδα μας αγνώριστη, με χαλαρή άμυνα, έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με δεκατέσσερις πόντους διαφορά. Στο τελευταίο μισό η ομάδα μας άλλαξε την εικόνα της, διεκδίκησε την ανατροπή με ψυχή και το πέτυχε, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με διαφορά τεσσάρων πόντων υπέρ μας. (καθαρό δεκάλεπτο 20-15).

Τα δεκάλεπτα 13-16, 33-34, 50-51, 70-66.

Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Φωτόπουλος Ηλ. 12π. (1),  Στεφανής Θωμ.,  Παναγόπουλος Π. 12π., Ταρανάς Σπ. 11π.,  Δρόσος Εμμ.,  Στεφανής Δ. 14π. (1),  Καμαράτος Ιωαν. 4π.,  Καρατζάς Γ. 11π., Βάθης Μ.,  Τσίτος Αθ. 6π., Παπαδόπουλος Αρ. 2π.  Προπονητής Κουκιάς Κ.

ΑΟ ΒΑΡΗ: Καρατζάς 2π, Παπαζιάν 5π., Γύφτος 8π., Παπαγεωργίου, Παγώνης 19π., Φουντούλης 16π., Χαλκιάς 9π., Κατσιούλης 2π., Αγαλιώτης 5π.,Κατσάκος. Προπονητής Γολέμης, Κωτσάκη.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ