Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Αγώνας ανδρών ΑΟΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).


      Την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ και ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στο κλειστό Αρτάκης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

      Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη. Η καλή
αμυντική της απόδοση ήταν αυτή που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά και τελικά αυτό έληξε με έναν πόντο διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 10 - 09). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας άλλαξε πρόσωπο, βελτιώθηκε και στον επιθετικό τομέα και κατάφερε να ολοκληρώσει το ημίχρονο προηγούμενη με έξη πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 10-17). Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο αυτό έληξε με διαφορά επτά πόντων υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 15-16). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της εμφάνιση και το παιχνίδι έληξε με διαφορά δεκατριών πόντων υπέρ μας. (καθαρό δεκάλεπτο 13-19).

       Τα δεκάλεπτα 10-09, 20-26, 35-42, 48-61.

       Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.

       ΑΟΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗ: Παπαχριστοδούλου 3π., Νικολαΐδης,  Κεντικελένης, Αποστόλου 8 π., Ιωάννου 8π., Θεοδώρου 15π. (1), Καλογερόπουλος 12π., Μπανιώτης, Χειμάρας, Λαλιώτης 2π., Δομένικος, Χαρίσης. Προπονητής Αγγελάκης.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Μαγγιώρος Στ 7π. (1).,  Στεφανής Θωμ.,  Σέργης Κ. 6π. (2),  Παναγόπουλος Π. 5π., Ταρανάς Σπ. 6π.,  Καμαράτος Ιωαν. 2π.,  Στεφανής Δ. 15π.(1),  Μιχαλακάκος Αλ. 9π. (1),  Βάθης Μ.,  Τσίτος Αθ. 7π. (1), Παπαδόπουλος Αρ.  Προπονητής Κουκιάς Κ.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ