Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Αγώνας κορασίδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ (Video).


      Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του  ΠΗΓΑΣΟΥ και των ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού για το πρωτάθλημα Β! κατηγορίας Κορασίδων.

      Ήταν ένας αγώνας που επιφύλαξε μεγάλο ενδιαφέρον για τους θεατές. Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα και με χαλαρή άμυνα το ολοκλήρωσε χάνοντας με τέσσερις πόντους διαφορά. Στην συνέχεια με καλές επιθετικές προσπάθειες αλλά κυρίως με σοβαρότητα στην άμυνα, κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με δύο πόντους και να ολοκληρώσει τον αγώνα με δεκατέσσερις πόντους διαφορά υπέρ της. Τελικό σκορ 32 - 18. Τα δεκάλεπτο 06-10, 14-12, 26-16, 32-18.

      Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για αυτή τους τη νίκη. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. Στη συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων.


1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2o ΗΜΙΧΡΟΝΟ