Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Αγώνας Ανδρών ΤΑΤΑΥΛΑ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ.


 
    Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΤΑΤΑΥΛΑ και ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στο κλειστό γυνμαστήριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

      Το πρώτο δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν άναγνωριστικός και

καταφέραμε να προηγηθούμε με έξη πόντους διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο 12-18). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να το ολοκληρώσει προηγούμενη με δεκατέσσερις πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 06-14). Στο τρίτο δεκάλεπτο, η αμυντική ολιγωρία της ομάδα μας σε συνδιασμό με την επιθετική μας αφλογιστία έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν την διαφορά στους πέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 18-09). Στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο η ομάδα μας δεν βελτίωσε το παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με τρεις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 13 -05)  .

       Τα δεκάλεπτα 12-18, 18-32, 36-41, 49-46.

       Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.

       ΤΑΤΑΥΛΑ: Τσάγκας 9π.,Βασιλόπουλος 10π. (1), Αρφαριώτης, Γιανούλης 1 π., Σαράντου 3π., Καραγιάννης 15π., Κούρταλης 7π., Δημητριάδης 4(1), Χαριτόπουλος, Ασπράς, Γουσέτης. Προπονητής Βρεττός.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Μαγγιώρος Στ. 4π.,  Φυρός Ιωαν.,  Σέργης Κ. 9π. (3),  Παναγόπουλος Π. 2π., Ασημομύτης Δημ.,  Δρόσος Εμ. 10π.,  Στεφανής Δ. 7π.,  Μιχαλακάκος Αλ. 11π. (2),  Βάθης Μ.,  Τσίτος Αθ. 1π., Λαζάκης Ν. 2π.  Προπονητής Κουκιάς Κ.