Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Αγώνας ανδρών ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Video).      Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ενδιαφέροντα και αγωνιώδη αγώνα.  Από το πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να νικήσει. Μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο καταφέραμε να προηγηθούμε με έναν πόντο διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο 13 - 12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες, αύξησε το σκορ και το ημίχρονο έληξε με εννιά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 22-14). Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με έντεκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 20-18). Στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν η ίδια και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με διαφορά δεκατριών πόντων υπέρ μας. (καθαρό δεκάλεπτο 14-12)

Τα δεκάλεπτα 13-12, 35-26, 55-44, 69-56.

Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Μαγγιώρος Στ.12π (3).,  Στεφανής Θωμ. 3π. (1).,  Σέργης Κ. 6π. (2),  Παναγόπουλος Π. 2π., Ταρανάς Σπ. 6π.,  Δρόσος Εμ.2π.,  Στεφανής Δ. 15π.(2),  Μιχαλακάκος Αλ. 10π.(3),  Καρατζάς Γ. 11π., Βάθης Μ.,  Τσίτος Αθ. 2π., Λαγογιάννης Σπ.  Προπονητής Κουκιάς Κ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Βίλιας 2π., Μανικας 4π., Τζημουράκας.5π., Αποστολάκης Κ. 12π., Κουτρόπουλος 7π. (1), Κουντούρης 7π. (1), Νασιλικός 10π., Μουκοβίνας, Αποστολάκης Δ., Παπαζαχαρίου, Ψάλλης, Βυριδάκης. Προπονητής Ζερβουλάκος.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετεινό δύσκολο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.


1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ