Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Αγώνας κορασίδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).       Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο ανοικτό γήπεδο του Πειραϊκού για το πρωτάθλημα Β! κατηγορίας Κορασίδων.

      Ήταν ένας αγώνας μεταξύ δύο ισάξιων αντιπάλων. Σε όλη
την διάρκειά του καμία ομάδα δεν ξέφυγε στην διαφορά και μάλιστα τρία λεπτά πριν την λήξη του προηγούμαστε με ένα πόντο διαφορά. Η αμυντική ολιγωρία μας στο τελευταίο λεπτό ήταν ικανή για να προηγηθεί η γηπεδούχος ομάδα και να τελειώσει ο αγώνας με πέντε πόντους διαφορά. Τελικό σκορ 19 - 14.

      Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. Στη συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων.


Επιτυχημένες προσπάθειες αγώνα