Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Αγώνας ανδρών ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).


       Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό Σαλπέας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

      Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για την ομάδα μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο,
με την ομάδα μας να μην είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πήραν τα ινία του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με επτά πόντους διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο  16-09 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας συνέχισαν τις προσπάθειές τους στον ίδιο ρυθμό,  και έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με έντεκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 18-14). Η χαλαρή μας άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με εικοσιπέντε πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 29-15). Η προσπάθεια ανάκαμψης του τετάρτου δεκαλέπτου δεν ήταν αρκετή, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε με είκοσι πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 10-15).

Τα δεκάλεπτα 16-09, 34-23, 63-38, 73-53.  (16-09), (18-14), (29-15), (10-15).

Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.
       

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Σαρρής , Βλασόπουλος 2π., Βασιλόπουλος , Λάφκας 4π., Ζέγγος 24π. (2) , Μοσχολιός 2π., Ξυδούς , Κατσούρης 21π.(1), Αγγελέτος 14π. (2), Ανδρουλάκης 2π., Κερράζης 4π., Φλέσσας. Προπονητής: Ποτόσογλου

ΠΗΓΑΣΟΣ: Φωτόππουλος 8π. (2), Σέργης 10π. (2 ), Παναγόπουλος 4π., Ταρανάς 3π., Μπούζος 2π., Στεφανής 13π. (2) , Καμαράτος 2π., καρατζάς 8π., Βάθης , Τσίτος , Παπαδόπουλος 3π. (1). Προπονητής: Κ. Κουκιάς.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

       Στη συνέχεια παρακολουθείστε επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.


  

1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ