Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Αγώνας ανδρών ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).     Την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΑΜΦΙΑΛΗΣ και ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό Σιταποθηκών για την 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν άλλον ένα επεισοδιακό και αγωνιώδη αγώνα.  Από την αρχή του, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι
ήθελαν την νίκη. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο πόντους διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο  17-15 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με δέκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 19-11). Το τρίτο δεκάλεπτο επανήλθε η αυτοσυγκέντρωση στους παίκτες μας και μπόρεσαν να μειώσουν την διαφορά στους οκτώ πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 15-17). Η ίδια ψυχωμένη προσπάθεια των παικτών μας και στο τέταρτο δεκάλεπτο έφερε την ισοφάριση του αγώνα στην κανονική του διάρκεια (καθαρό δεκάλεπτο 14-22). Η παράταση το ίδιο αγωνιώδης όπως και το κυρίως παιχνίδι. Αλλά οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν ήθελαν το παιχνίδι να χαθεί για κανένα λόγο. Συνεχίζοντας να παίζουν με ψυχή και καθαρό μυαλό τελικά βγήκαν από το παρκέ νικητές με τέσσερις πόντους διαφορά (καθαρό πεντάλεπτο 07-11).

Τα δεκάλεπτα 17-15, 36-26, 51-43, 65-65. Παρ. 72-76.

Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.

ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Γλαράκης 13π., Παπαναγόπουλος 2π., Διόγος., Ηλιαδάκης 19π. (1), Κάσσος, Καραγεωργάκης 3π., Ουρεβέλης, Μπαμπάκος 18π., Πετράκος 11π., Μανώλιας, Μουστάκης 5π. (1), Παραγόρης 1π. Προπονητής Χασάπης.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Φωτόπουλος Ηλ. 7π.,  Σέργης Κ. 13 (3),  Παναγόπουλος Π. 9π. (1), Ταρανάς Σπ. 6π.,  Μπούζος Αν.,  Στεφανής Δ. 18π. (1),  Καμαράτος Ιωαν. 2π.,  Καρατζάς Γ. 13π., Βάθης Μιχ. 2π.,  Τσίτος Αθ., Παπαδόπουλος Αρ. 6π.  Προπονητής Κουκιάς Κ.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ του κανονικού αγώνα..Επιτυχημένες προσπάθειες αγώνα