Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Δ! ΕΣΚΑΝΑ και το πρώτο παιχνίδι όλων των ανδρικών πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα μας ξεκίνησε με ήττα 69-62 από τους Κυρίαρχους. Για τα πρώτα 5 λεπτά, όσο έπαιξαν σαν ομάδα, προηγούνταν στο σκορ πετυχαίνοντας και το πρώτο καλάθι όλων των κατηγοριών. Όσο περνούσε η ώρα η κόπωση ήταν εμφανής και σε συνδυασμό με την έλλειψη 2 βασικών της μονάδων δεν μπόρεσε να πάρει το παιχνίδι που ήταν συνέχεια στους 5 πόντους διαφορά περίπου. Οι παίκτες που πέτυχαν tους πόντους είναι..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ 17, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ 11, ΔΡΟΣΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 10, ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 9, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ 6, ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 3.

       Τα δεκάλεπτα 23-20, 37-33, 53-46, 69-62.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ