Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Αγώνας ανδρών ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).        Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό της Αρτάκης Ν. Σμύρνης,  για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
               
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας προσπάθησαν να διεκδικήσουν το παιχνίδι
και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο αυτό έληξε ισόπαλο (καθαρό δεκάλεπτο 18-18). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η καλή μας εικόνα διατηρήθηκε και στην λήξη του ημιχρόνου προηγηθήκαμε με τέσσερις πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 14-18). Η αρχή του τρίτου δεκαλέπτου τραγική για μας, με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στους γηπεδούχους να προηγηθούν με επτά πόντους. Στο τέλος του η διαφορά μειώθηκε στους τρεις πόντους  υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 18-11). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η προσπάθεια των παικτών μας δεν ήταν αρκετή και παρά την εξισορρόπηση του αγώνα η τελική διαφορά  έκλεισε στους δύο πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 08-09).

        Τα δεκάλεπτα 18-18, 32-36, 50-47, 58-56.

        Συμμετοχές - πόντοι παικτών.

       ΕΝ. ΑΡΜΕΝΙΩΝ (Νικολαίδης, Τσιρονιάν): Αμπατζής 7π. , Γιετιμιάν 5π. (1) , Ρουμελιώτης, Αβεντισιάν , Νικολόης 16π. (2),Μακρινός 10π. (1), Εμμανουήλ 2π. , Σταματόπουλος 16π. , Γιαννακόδημος , Μελκονιάν 2π.
       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς): Φωτόπουλος 10π. (1) , Σέργης 3π. (1) , Παναγόπουλος 9π. , Ταρανάς 6π. , Μπούζος 2π., Στεφανής 15π. (2) , Καμαράτος 5π. (1) , Καρατζάς 3π., Παπαδόπουλος 3π.

       Ο τελευταίος και σημαντικότερος αγώνας της κατηγορίας. Μία ανέτοιμη για τόσο σημαντικό παιχνίδι ομάδα, προσπάθησε να φθάσει στην νίκη που θα της εξασφάλιζε την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά δεν τα κατάφερε για τρεις πόντους σύμφωνα με το τελικό σκορ. Με βάση την ασθενέστερή μας θέση στην διπλή ισοβαθμία με τα ΤΑΤΑΥΛΑ, αποχαιρετούμε την κατηγορία ως η πέμπτη ομάδα που υποβιβάζεται. Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ. 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ