Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Αγώνας ανδρών ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΓΑΣΚ ΠHΓΑΣΟΣ (Video).        Την Κυριακή 06 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο ανοικτό Αίγινας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
               
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας προσπάθησαν να προσαρμοστούν
στο ανοικτό γήπεδο. Το ίδιο και οι γηπεδούχοι και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο η διαφορά έκλεισε στον έναν πόντο (καθαρό δεκάλεπτο 14-13). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αδυναμία προσαρμογής στον αγωνιστικό χώρο έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με δέκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 19-10). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ίδια εικόνα με αποτέλεσμα η διαφορά να αυξηθεί στους είκοσι πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 15-05). Το τέταρτο δεκάλεπτο καθαρά διαδικαστικό, ολοκληρώθηκε με την τελική διαφορά να παραμένει στους είκοσι πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 10-10).

        Τα δεκάλεπτα 14-13, 33-23, 48-28, 58-38.

        Συμμετοχές - πόντοι παικτών.

       ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Καρβούνης): Δαχρετζής 12π.(1), Σπαρρής 3π.(1), Τσοπάνος , Μπούργος, Βογιατζόγλου 10π., Κουνάδης 5π., Πίτσικας 5π., Μπήτρος 12π.(2), Τζίτζης 3π.(1) , Κάτσας 7π, Τσοτσορός , Χαριάτης 1π.
       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης): Φωτόπουλος 1π., Σέργης 4π., Παναγόπουλος, Ταρανάς 4π., Μπούζος 2π., Στεφανής 14π.(1) , Καμαράτος 1π. , Καρατζάς 10π., Αχλαζίδης Κ., Αχλαζίδης Δ. 2π., Γιαννικάκης.


       Στον αγώνα αυτό πήραν το βάπτισμα τους στην ομάδα και οι παίδες μας Αλχαζίδης Κωνσταντίνος και Δημήτρης και ο Γιαννικάκης Γιάννης. Παρά το δύσκολο της έδρας στάθηκαν επάξια στον αγώνα και τίμησαν με την απόδοσή τους την φανέλα της ανδρικής μας ομάδας. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους. Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ