Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Video).


       Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΗΓΑΣΟΥ και ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Στo πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε αποφασισιτικά στο παιχνίδι και
στην λήξη του κατάφερε να προηγηθεί με δύο πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 17-15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αδυναμία των παικτών μας στην άμυνα, έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ανατρέψουν το σκορ και το ημίχρονο έληξε με οκτώ πόντους υπέρ τους (καθαρό δεκάλεπτο 18- 28). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ίδια εικόνα της ομάδας, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διευρύνουν την διαφορά στους δεκάξι πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 14-22). Το τελευταίο δεκάλεπτο ίδιο με τα δύο προηγούμενα και το παιχνίδι έληξε με εικοσιεπτά πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων. (καθαρό δεκάλεπτο 13-24).

       Τα δεκάλεπτα 17-15, 35-43, 49-65, 62-89.

       Συμμετοχές και πόντοι παικτών

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης, Κουκιάς ): Φωτόπουλος 10π., Σέργης 3π (1)., Παναγόπουλος 12π., Ταρανάς 2π., Μπούζος 5π., Στεφανής 10π., Καμαράτος 3π., Καρατζάς 15π., Βάθης, Γιαννικάκης 2π.,Παπαδόπουλος.


       ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Ποτόσογλου): Σαρρής 2π., Γατζούνης 4π., Ποτόσογλου 2π., Λαύκας 2π., Ζέγγος 22π.(4), Μοσχολιός 5π.(1), Ξυδούς 12π., Κατσούρης 25π.(2), Αγγελέτος 11π., Ανδρουλάκης , Κεράζης 2π., Βασιλόπουλος 2π.

Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια στον παίκτη του παιδικού μας Γιαννικάκη Γιάννη για την επίτευξη του πρώτου καλαθιού του με την ανδρική μας ομάδα.1o ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2o ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
3o ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


4o ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ