Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Αγώνας ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ (Video)


              Την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015  πραγματοποιήθηκε  ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  του ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ και του  ΠΗΓΑΣΟΥ  στο κλειστό Καμινίων,  για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών Δ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Νικήτρια ομάδα 
ο ΠΗΓΑΣΟΣ με σκορ 62-73.
 
 


 
       Ήταν μια περιπετειώδης χρονιά η οποία έληξε πετυχαίνοντας τον στόχο που είχε καθορισθεί από την αρχή της περιόδου. Την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό team, την διοίκηση αλλά και τους ένθερμους φιλάθλους μας που αξιοπρεπώς συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας σε κάθε της αγώνα. Στον απόηχο της πορείας αυτής και φανερά συναισθηματικά φορτισμένος, ένας αξιόλογος αθλητής μας, ο Στάθης Μαγγιώρος, αναθεώρησε προγενέστερη απόφαση που είχε πάρει σχετικά την αγωνιστική του δράση και θα συνεχίσει να πατάει το παρκέ σαν αθλητής για άλλη μια χρονιά. Ακούστε την σχετική δήλωσή του.
   Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.