Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΔΟΥ - 30 ΕΤΩΝ ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ
        Στις 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου για την συμπλήρωση των τριάντα χρόνων λειτουργίας και την επιτυχημένη πορεία της ανδρικής μας ομάδας, η οποία κατάφερε
να κατακτήσει την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Δ! ΕΣΚΑΝΑ και να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ! κατηγορία.


      Στην εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε από αγώνες επίδειξης των αγωνιστικών μας τμημάτων, εκτός της βράβευσης των αθλητών της ανδρικής μας ομάδας, ο Σύλλογός μας τίμησε τον αθλητή του Παπάγου Βασίλη Εμμανουηλίδη, ο οποίος με τις φετινές του επιδόσεις χρήσθηκε ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Β! Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, και ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.Παρακολουθήστε την πορεία του και προσπάθειές του στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.youtube.com/watch?v=pxBcRniUyq4

       Τέλος συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε και στους άνδρες μας για την επιτυχημένη φετινή πορεία τους και να τους ευχηθούμε και σε επόμενες ανόδους. 

       Καλή πρόοδο ευχόμαστε και σε όλους /ες τους αθλητές/τριες του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τους προπονητές του Συλλόγου για την συμβολή τους στην πρόοδο των αθλητών - αθλητριών μας. Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας κατά την διάρκεια της εορτής μας.


ΠΡΟΜΙΝΙ Β!


ΠΡΟΜΙΝΙ Α!


MINI


ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΠΑΝΠΑΙΔΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ