Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αγώνας Εφήβων ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ

         Με ήττα έκλεισε η ομάδα των εφήβων τις εμφανίσεις της για τον 3ο όμιλο της Β! φάσης του πρωταθλήματος Β! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Συγκεκριμένα την 15η Μαρτίου 2011 και ώρα 21:45' διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων εφήβων της ΔΑΦΝΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και του ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΥ .

          Ο αγώνας ήταν δυνατός και καθαρός, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να δίνουν όλες τις δυνάμεις τους για την νίκη.

         Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στους εφήβους μας, οι οποίοι  με άριστες ενέργειες και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους, διαμόρφωσαν το σκορ στο (14-18). Το δεύτερο δεκάλεπτο, .............................
ήταν το καθοριστικό, το οποίο οι έφηβοί μας δεν μπόρεσαν να διαχειρηστούν σωστά, σκόραραν μόνο πέντε πόντους, με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα και να φέρει την διαφορά στους 08 πόντους υπέρ της, (καθαρό δεκάλεπτο 17-05). Το τρίτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η διαφορά ανήλθε στους 12 πόντους υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 13-09). Στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου η ομάδα μας επέστρεψε στο παιχνίδι μειώνοντας την διαφορά στους οκτώ πόντους, αλλά η κόπωση των παικτών ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να ανατράψουν το παιχνίδι και στο τέλος να ηττηθούν με σκορ 64-44 (καθαρό δεκάλεπτο 20-12).

           Τα δεκάλεπτα 14-18 , 31-23 , 44-32, 64-44.

           Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την πορεία τους αυτή και για το υψηλής ποιότητας και καθαρό μπάσκετ που απέδοσαν. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να έχουν αντίστοιχη και καλήτερη επίδοση στις εκπαιδευτικές τους πλέον υποχρεώσεις με στόχο την είσοδό τους στα επιθυμητά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

         Ειδικό αφιέρωμα θα αναρτηθεί στο εγγύς μέλλον.