Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Αγώνας εφήβων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΑΣΕ

     Με επιτυχία συνέχισε η ομάδα των εφήβων μας τις υποχρεώσεις της για τον 3ο όμιλο της Β! φάσης του πρωταθλήματος Β! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α .
       Συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 και ώρα 21:00 διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των ομάδων εφήβων του ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΓΑΣΕ. Ο αγώνας ήταν δυνατός και καθαρός, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να επιζητούν την νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο ............
 

ήταν άναρχο, ισορροπημένο και έληξε με σκορ (13-15) υπέρ των φιλοξενουμένων. Το ίδιο σενάριο και στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο έληξε (29-30). Το άναρχο μπάσκετ συνεχίστηκε και στα επόμενα δεκάλεπτα, τα οποία έληξαν (46-40) και (59-51). 
               Συγχαρητήρια και στην ομάδα μας για αυτή την νίκη τους, παρόλο που κατέβηκε κουρασμένη, με ελλείψεις και τραυματισμούς, λόγω του ότι οι περισσότεροι αθλητές μας έλαβαν μέρος και στους πρωινούς αγώνες Λυκείων που διοργανώθηκαν από τον Δήμο μας.
              Όλα πλέον κρίνονται στον αγώνα της επερχόμενης Τρίτης, μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του 3ου ομίλου, των εφήβων μας και των της ΔΑΦΝΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Αυτοσυγκέντρωση και καλή συνέχεια.