Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αγώνας κορασίδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. 48-38 (Video).



       Το Σάββατο 28-01-2012 στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β! Κατηγορίας κορασίδων πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στο Κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού.

Οι θεατές παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον καθ' όλη την διάρκειά του.  Στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου
οι ομάδες έπαιξαν ισάξια και το σκορ έληξε ισόπαλο (καθαρό δεκάλεπτο 10-10). Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο "μοτίβο" και το ημίχρονο έληξε με δύο πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 14-12). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της. Η βελτίωση της αμυντικής της απόδοσης και η συνέχιση της επιθετικής της ευστοχίας άλλαξε την μορφή του αγώνα υπέρ μας και κατάφεραν να ολοκληρώσουν το δεκάλεπτο με εννέα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 11-04). Το τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της απόδοση και το παιχνίδι έληξε με δέκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 13-12).

        Τα δεκάλεπτα 10-10, 24-22, 35-26, 48-38.

       Οι πέντε κορασίδες μας και οι δύο πανκορασίδες μας που αποτελούσαν την ομάδα καθώς και οι πόντοι που πέτυχε η κάθε μια είναι:
Κ. Κολοβού (10 π.), Χρ. Μώρου (4 π.), Φρ. Στυπίδη (6 π.) Ειρ. Καλυβάκη (14 π.), Ξεν. Γκογκα (8 π.), Σοφ. Πολατίδου (4 π.), Αρ. Νάτσιου.

       Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια μας για την νίκη τους. Στην συνέχεια παρακολουθείστε φάσεις με τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών μας.

Προσπάθειες 1ου Ημιχρόνου

Προσπάθειες 2ου Ημιχρόνου