Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αγώνας Ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 49-56 (Video).



       Την Δευτέρα 30-01-2012 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δ! κατηγορίας ανδρών πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΕΡΜΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ στο Κλειστό του Κορυδαλλού.

       Στο πρώτο δεκάλεπτο .....
η ομάδα μας ήταν απούσα από το παιχνίδι, με τραγικά λάθη και ανύπαρκτη άμυνα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν με εννέα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 08-17). Στα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου και αφού η διαφορά είχε αυξηθεί, η απόδοση της ομάδος μας ανέβηκε με αποτέλεσμα να ισορροπήσει το παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε με εννέα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-12).  Στην τρίτη περίοδο και μέχρι δυόμισι λεπτά πριν την λήξη του, η ομάδα μας μείωσε στους τέσσερις πόντους αλλά ένα κακό δίλεπτο από μέρους μας ήταν αρκετό για να λήξει το τρίτο δεκάλεπτο με έντεκα πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 11-13). Το τέταρτο δεκάλεπτο προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ανατρέψουν το σκορ, με αποτέλεσμα η λήξη του αγώνα να μας βρει πίσω με επτά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 18-14).

         Τα δεκάλεπτα 08-17, 20-29, 31-42, 49-56.

       Οι παίκτες που αποτελούσαν την δωδεκάδα καθώς και οι πόντοι που πέτυχε ο καθ΄ένας είναι:
Π. Γαρμπιδάκης (10 π.), Κ. Σέργης (09 π.), Στεφ. Βασιλάκης, Πετ. Μαζαράκας ( 12 π.), Ι. Καμαράτος, Ι. Φυρός, Ν. Οικονόμου, Ν. Αρβανίτης, Π. Παναγόπουλος ( 05 π.), Ν. Λαζάκης (11π.), Ι. Ντεμελής (02 π.), Δ. Κούρτης.

        Η άσχημη αυτή εμφάνιση ήρθε να σκιάσει την μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας μας. Η σοβαρή αντιμετώπιση όλων των παιχνιδιών (κατά συνέπεια και όλων των υπολειπόμενων) από όλους μας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να μπορούμε να πούμε στο τέλος ότι κάναμε μία αξιοπρεπή πορεία. Στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Όλα έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Ελπίζουμε αυτή η αποτυχία να αφυπνίσει όλους μας, για μία συνέχεια αντάξια των δυνατοτήτων και της προσπάθειάς μας.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε φάσεις με τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών μας.


Προσπάθειες 1ου Ημιχρόνου

Προσπάθειες 2ου Ημιχρόνου