Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Αγώνας Ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Video).      Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 στο Κλειστό Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΠΗΓΑΣΟΥ και της ΔΑΦΝΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Στ
ο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά
στον αγώνα και κατάφεραν να μας αιφνιδιάσουν και να προηγηθούν με πέντε πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 09-14). Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε όπως το πρώτο συνεχίζοντας να παίζουμε χαλαρά στην άμυνα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με οκτώ πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 13-16). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας άλλαξε την αμυντική της εικόνα και με καλές επιθετικές προσπάθειες ανέτρεψε την διαφορά και προηγήθηκε με έναν πόντο διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 16-07). Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβληθούν και το μεγαλύτερο διάστημα η διαφορά έγερνε υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας. Η ομάδα μας συνέχισε την καλή εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα στο τέλος ο αγώνας να λήξει με έξη πόντους υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 18-13).

       Τα δεκάλεπτα : 09-14, 22-30, 38-37, 56-50.


       Ο τελευταίος αγώνας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολο και καθαρό παιχνίδι με έναν αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ