Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Αγώνας Ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Video).

     Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στο Κλειστό Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΠΗΓΑΣΟΥ και της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ  στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Στ
ο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά
στον αγώνα και μετά από ένα ποιοτικό παιχνίδι το δεκάλεπτο έληξε με διαφορά ενός πόντου υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 17-18). Η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου ίδια με του πρώτου, καταφέραμε να επικρατήσουμε στα σημεία, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με δύο πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 17-14). Ούτε το τρίτο δεκάλεπτο διέφερε από τα προηγούμενα και έληξε με έναν πόντο διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 13-14). Η αμυντική μας ολιγωρία στην αρχή του τέταρτου και κρίσιμου δεκάλεπτου έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τέσσερις πόντους, διαφορά η οποία κρατήθηκε σχεδόν μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου. Προς το τέλος του αγώνα υποπέσαμε σε πολλά φάουλ στέλνοντας τους φιλοξεούμενους στις βολές, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει με δέκα πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 06-17).

       Τα δεκάλεπτα : 17-18, 34-32, 47-46, 53-63.


       Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Δύσκολο και καθαρό παιχνίδι με έναν αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο. Όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος του. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ