Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Αγώνας Ανδρών ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video)       Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 στο Νέο Κλειστό Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Τ
ο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου
μας κράτησε σε αγωνία. Καμμία ομάδα δεν ξέφευγε στο σκορ με αποτέλεσμα να προηγείται μία η μία και μία η άλλη. Στο τέλος του δεκαλέπτου η αμυντική μας χαλάρωση επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν μία δοαφορά οκτώ πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 21-13). Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε όπως το τέλος του πρώτου με αποτλελεσμα το ημίχρονο να λήξει με έντεκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 13-10). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας άλαξε την αμυντική της εικόνα και ισορρόπησε το παιχνίδι (καθαρό δεκάλεπτο 11-11). Προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, λόγω του προβλήματος που παρουσίαζε το ένα εικοστεσσάρι, η γραμματεία έκλεισε το ένα από τα δύο και τον πίνακα. Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε την κάλη αμυντική προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει με οκτώ πόντους τπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 13-16).

       Τα δεκάλεπτα : 21-13, 34-23, 45-34, 58-50.


       Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολο και καθαρό παιχνίδι με έναν αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Μειονέκτημα για εμάς το ότι δεν λειτούργησε ο πίνακας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και κυνηγούσαμε την μείωσή του.

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ