Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Καθιερωμένος Αγώνας επίδειξης ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΓΟΝΕΙΣ (Video).

       Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγώνας επίδειξης μεταξύ των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ των τμημάτων του Συλλόγου και των ΓΟΝΕΩΝ των αθλητών - τριών μας. Την ομάδα των προπονητών πλαισίωσαν και αθλητές από το διοικητικό και μέλη του Συλλόγου. Όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό Κορυδαλλού, παρακολούθησαν και χάρηκαν έναν πολύ σπάνιο και ιδιαίτερο αγώνα, ο οποίος.....
χάρισε ωραίες φάσεις και πολύ γέλιο.

       Λόγω της οικονομικής κρίσης, η ομάδα των ΓΟΝΕΩΝ δεν μπόρεσε να κάνει την προετοιμασία της στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ (ΑΡΑΧΩΒΑ, ΧΡΥΣΟ κ.λ.π.) όπως είχε προγραμματίσει και επειδή δεν της παραχωρήθηκε καμία !!! ώρα για προπόνηση στο κλειστό, κατέβηκε στον αγώνα με σοβαρό μειονέκτημα. Η ομάδα των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,  λόγω του περσινού ισόπαλου αποτελέσματος, κατέβηκε αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι και πιο προετοιμασμένη (αφού  ορισμένοι αθλητές της χρησιμοποιούσαν το κλειστό για προπόνηση και φρόντισαν να ενδυναμώσουν την ομάδα με νέους και ικανούς παίκτες). Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Από τα πρώτα λεπτά απομακρύνθηκε από όλους το άγχος και τα καλάθια διαδέχονταν το ένα το άλλο σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, τόσο από τους παίκτες των ομάδων όσο και από τους θεατές. Σε ορισμένες φάσεις η διαιτησία - γραμματεία υποστήριξαν "αμερόληπτα" τους γονείς αφού ορισμένα καλάθια των προπονητών δεν μέτρησαν (ελέγχονται οι διαιτητές λόγω του Video και της κατατεθείσας ένστασης). Στο δεύτερο ημίχρονο η ανωτερότητα των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ήταν εμφανής, αφού η κόπωση των ΓΟΝΕΩΝ ήταν αναμενόμενη και τελικά ο αγώνας έληξε υπέρ των προπονητών με σκορ 54-42.

       Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην μικρή μας εκδήλωση και συμμετείχαν στην ευχάριστη αυτή νότα χαράς και διασκέδασης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε και στις αθλήτριες των τμημάτων των νεανίδων και των κορασίδων, που λειτούργησαν ως εικονολήπτες και μας έδωσαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στην συνέχεια πολλές από τις ωραίες φάσεις του αγώνα.

        Σας ευχόμαστε  ο Καινούργιος Χρόνος να μας βρει με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο (επαγγελματική - ακαδημαϊκή - αθλητική) σε όλους.
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ