Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΕΝΩΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).     Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στο Κλειστό Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Η
 ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με οκτώ παίκτες λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Η προσπάθειά τους ήταν παλικαρίσια 
απέναντι στην πιο ολοκληρωμένη ομάδα της κατηγορίας που αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα. Οι παίκτες μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους και τελικά το παιχνίδι έληξε με σκορ 81-49. 

       Τα δεκάλεπτα : 21-07, 52-18, 68-30, 81-49.


       Λυπηρό σημείο η αψιμαχία δύο παικτών μας μετά το τέλος του αγώνα που αμαύρωσε τόσο την εικόνα του Συλλόγου μας όσο και την παλικαρίσια προσπάθεια των οκτώ παικτών μας. 

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ