Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Αγώνας ΜΙΝΙ Αγοριών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Video).       Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνας του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ αγοριών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ στο 2ο κλειστό Νίκαιας (Καραμπίνη).

        Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους αθλητές των δύο ομάδων να
ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους απλόχερα στο γήπεδο. Ένα καθαρό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα. Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα. Νικήτρια ομάδα ο ΠΗΓΑΣΟΣ με σκορ 43-31. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους αυτή.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.