Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Video).




     Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 στο Κλειστό Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Η
 ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να διεκδικήσει την νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο αναγνωριστικό, καταφέραμε
 να προηγηθούμε με δύο πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 14-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο με καλές προσπάθειες και αποδοτική επίθεση,αυξήσαμε την διαφορά στους πέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 21-18).Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους τρεις πόντους υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 15-17). Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο δεν επετράπη στην ομάδα μας να συνεχίσει την καλή της εμφάνιση και σε συνδυασμό με λίγα λάθη στα οποία υπέπεσε, το παιχνίδι έληξε  με τρεις πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 10-16).

       Τα δεκάλεπτα : 14-12, 35-30, 50-47, 60-63.




       Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί ήταν το τελευταίο παιχνίδι του αθλητή μας Παναγιώτη Γαρμπιδάκη με την φανέλα της ομάδας μας. Ο δεύτερος γιατί με νίκη θα πλασαριζόμασταν σε σημαντικές θέσεις της βαθμολογίας και θα έφευγε ένα μεγάλο μέρος του βάρους από τις πλάτες των παικτών μας. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την παραμονή μας στην κατηγορία, αφού η προετοιμασία μας έγινε για την Δ! κατηγορία, αλλά οι αθλητές μας έχουν δείξει ότι αξίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία αυτή. Το παιχνίδι ήταν καθαρό επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Σεμινάριο άμυνας;!;! στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους φιλοξενουμένους, οι οποίοι επί εννιάμισι σχεδόν λεπτά και πιέζοντας, είχαν μόνο ένα φάουλ επί συνόλου τριών (Τα άλλα δύο έγιναν στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα προκειμένου να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε επίθεση). Καλή συνέχεια στην ομάδα μας.

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων και την διακύμανση του σκορ.



.
1ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ