Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Αγώνας νεανίδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Video).
      Την Κυριακή 25-11-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ στο κλειστό Κορυδαλλού.

              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας κατέβηκε αποφασισμένη να παλέψει για τη νίκη. Μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο, στο τέλος το σκορ διατηρήθηκε ισόπαλο  (καθαρό δεκάλεπτο 10-10). Το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας με βελτιωμένη την αμυντική της εικόνα και αποδοτικότερη στην επίθεση το ολοκλήρωσε με διαφορά πέντε πόντων υπέρ της (καθαρό δεκάλεπτο 17-12). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και η διαφορά μειώθηκε στους τέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 10-11). Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο ο ένας διαιτητής δεν μπόρεσε να ελέγξει την δυναμική του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι αθλήτριες μας και τελικά ο αγώνας έληξε με επτά πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων (καθαρό δεκάλεπτο 15-26).

       Τα δεκάλεπτα 10-10, 27-22, 37-33, 52-59.

       Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τις αθλήτριες και των δύο ομάδων μας να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους σε μεγάλο βαθμό. Η δυναμική του παιχνιδιού ήταν τέτοια που και πάλι δεν μπόρεσε να ελεγχθεί από έναν διαιτητή και μάλιστα τον ίδιο διαιτητή του προηγούμενου αγώνα. Η παρουσία δύο διαιτητών στους αγώνες θεωρούμε ότι πρέπει να είναι υποχρεωτική (όπως δύο είχαν οριστεί στον αγώνα του παιδικού μας που έγινε πριν την έναρξη αυτού), για να μπορούν να ελέγχονται τα παιχνίδια και οι αθλήτριες να ανταμείβονται δίκαια για τις προσπάθειές τους, ιδιαίτερα τώρα που οι ομάδες πληρώνουν την αμοιβή των αρχόντων των αγώνων και για να σταματήσουν να υπάρχουν ερωτήματα που μας απευθύνουν γονείς των παιδιών μας του τύπου "Πως είναι δυνατόν σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας παίδων της ΕΣΚΑΝΑ να έχουν ορισθεί δύο διαιτητές, ενώ σε αγώνα πρώτης κατηγορίας νεανίδων ένας, και μάλιστα ο ίδιος που σφύριξε και τον πρώτο αγώνα".  Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα που συνεχίζεται.

        Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ