Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).     Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 στο Κλειστό Καμινίων  πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Η
 ομάδα μας μπήκε στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να διεκδικήσει την νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο δυνατό
έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με πέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 12-07). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα της ομάδος βελτιώθηκε. Με καλές αμυντικές προσπάθειες και βελτιωμένη στην επίθεση επίθεση μείωσε την διαφορά, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με τέσσερις πόντους υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 10-11). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να βελτιωθεί και επιθετικά. Ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε με έναν πόντο (καθαρό δεκάλεπτο 13-18). Στο τέταρτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η καλή εικόνα της ομάδος μας συνεχίστηκε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει με οκτώ πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 06-13).

       Τα δεκάλεπτα : 12-07, 22-18, 35-36, 41-49.


       Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για τους δικούς τους λόγους. Δύσκολο παιχνίδι σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.