Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Αγώνας νεανίδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Video).
      Την Κυριακή 11-11-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και των ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ στο κλειστό Κορυδαλλού.

              Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατέβηκε αποφασισμένη
 να παλέψει για τη νίκη. Με σωστή αμυντική διάταξη και εύστοχες επιθετικές προσπάθειες, το ολοκλήρωσαν με τρεις πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 12-09). Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα μας ολογόρισε στις αμυντικές της προσπάθειες και οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ. Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και το ημίχρονο έληξε με διαφορά πέντε πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 11-19). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και η διαφορά μειώθηκε στους τέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 07-06). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν η ίδια και τελικά το παιχνίδι έληξε με έξη πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων (καθαρό δεκάλεπτο 07-09).

       Τα δεκάλεπτα 12-09, 23-28, 30-34, 37-43.

       Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με την ομάδα μας να παρουσιάζεται με βελτιωμένη απόδοση και να συναγωνίζεται επί ίσης όροις τους φιλοξενούμενους, Η βελτίωση της ομαδικότητας είναι αισθητή. Συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας και τις προτρέπουμε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό για να μας χαρίσουν και άλλα τέτοια όμορφα παιχνίδια.

        Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.