Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).
     Την Παρασκευή 02 Νοεμβρίου 2012 στο 2ο Κλειστό Νίκαιας (Καραμπίνη)  πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

       Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας

μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν μέχρι και 12 πόντους (15-3). Προς το τέλος του δεκαλέπτου συνήλθε και μείψσε την διαφορά στους επτά πόντους  (καθαρό δεκάλεπτο 15-08). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα της ομάδος άλλαξε  Με καλές αμυντικές προσπάθειες και αποδοτική επίθεση μείωσε την διαφορά, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με τέσσερις πόντους υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 11-14). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε το ίδιο μοτίβο μειώνοντας την διαφορά στους τρεις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 11-12). Στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου, η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ (37-37), αλλά στο τελευταίο εξάλεπτο χαλάρωσε στην άμυνα και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στο σκορ και τελικά έληξε ο αγώνας δεκαοκτώ πόντους διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 24-09).

       Τα δεκάλεπτα : 15-08, 26-22, 34-34, 61-43.


       Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και το σκορ αδικεί την ομάδα μας. Το διεκδικήσαμε μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά  το κακό ξεκίνημα μαζί με την ολιγωρία των τελευταίων λεπτών του αγώνα, έφερε αυτήν την βαριά σύμφωνα με το αποτέλεσμα ήττα. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας δεν εκτέλεσε ανάλογες προσωπικές βολές με τον αντίπαλο. Τα φάουλ των δεκαλέπτων 3-1, 3-8, 6-6, 5-10. Σύνολο 17-25. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας στάθηκε αξιοπρεπώς στο παρκέ και αν η αντιμετώπιση του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά ήταν διαφορετική και πιο ψύχραιμη, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ελπίζουμε τα λάθη να διορθωθούν σύντομα γιατί το πρωτάθλημα προχωρεί και κάθε απώλεια βαθμών είναι κρίσιμη.  Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.