Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Αγώνας νεανίδων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).       Την Τετάρτη 21-11-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  και του ΠΗΓΑΣΟΥ  στο κλειστό Μοσχάτου.

              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και η διαφορά διαμορφώθηκε στους επτά πόντους υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 10-034) . Το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέκαμψε κτύπησε το παιχνίδι και 2:30" πριν την λήξη ισοφάρισε το σκορ 15-15. Μία αμυντική ολιγωρία μας έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να ολοκληρώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με δύο πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 07-12). Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα της ομάδος μας ήταν αυτή του πρώτου δεκαλέπτου και η διαφορά αυξήθηκε στους έντεκα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 16-07). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικό και έληξε με εικοσιένα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 16-06).

        Τα δεκάλεπτα 10-03, 17-15, 33-22, 49-28.

           Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.