Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Αγώνας παίδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΙΑΣΩΝΑΣ N. (Video).
       Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΙΑΣΩΝΑ στο κλειστό Κορυδαλλού.

       Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι,
με προσεκτική άμυνα και αποτελεσματική επίθεση διεκδίκησε την νίκη και ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο με δύο πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 10-12). Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η ολιγωρία στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αυξήσουν την  διαφορά και στο τέλος του ήταν δεκατρείς πόντοι (καθαρό δεκάλεπτο 09-20). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας παρουσίασε το ίδιο πρόσωπο και το δεκάλεπτο έληξε με εικοσιτέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 06-17). Στο τελευταίο δεκάλεπτο με ισορροπημένο παιχνίδι, ολοκληρώθηκε με διαφορά εικοσιέξη πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό πεντάλεπτο 09-11).

       Τα δεκάλεπτα : 10-12, 19-32, 25-49, 34-60.


        Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.