Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Αγώνας ΜΙΝΙ Αγοριών ΑΜΦΙΑΛΗ - ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).


       Το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ αγοριών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων της ΑΜΦΙΑΛΗΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό Ικονίου.


              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας έπαιξε χαλαρά στην άμυνα και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την διαφορά να διαμορφώνεται στους εννιά πόντους υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 18-09) . Το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε να παίζει με ανύπαρκτη άμυνα. Η αμυντική ολιγωρία μας, έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να ολοκληρώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με δεκατέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 12-07). Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα της ομάδος μας ήταν η ίδια του πρώτου δεκαλέπτου και η διαφορά αυξήθηκε στους δεκαεπτά πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 11-08). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικό και έληξε με εικοσιτέσσερις πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 13-04).

        Τα δεκάλεπτα 18-09, 30-16, 41-24, 54-28.

        Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους αθλητές των δύο ομάδων να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους απλόχερα στο γήπεδο. Ένα καθαρό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα. Η ολιγωρία στην άμυνα ήταν ο βασικός παράγοντας της ήττας. Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους αυτή.

           Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ. 
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ