Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Αγώνας Νεανίδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).
       Την Κυριακή 09-12-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και του ΠΗΓΑΣΟΥ  στο κλειστό Αγ. Δημητρίου.

       Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με σωστές αμυντικές επιλογές κατάφερε να προηγηθεί με εννέα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 00-09). Το δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και τελικά το ημίχρονο έληξε με δέκα πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 13-14). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας επέστρεψε στις καλές αμυντικές προσπάθειες και με εύστοχες επιθέσεις αύξησε την διαφορά στους δεκαέξη πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 06-12). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικό. Ελεύθερο μπάσκετ με το σκορ στο τέλος του παιχνιδιού να διαμορφώνεται στους εικοσιδύο πόντους διαφορά υπέρ μας. (καθαρό δεκάλεπτο 12-18).

        Τα δεκάλεπτα 00-09, 13-23, 19-35, 31-53.

       Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στις νεάνιδές μας, οι οποίες έδωσαν και την ψυχή τους για την νίκη όσο και στον νέο προπονητή τους Ηλ.ια Φωτόπουλο, που με τις σωστές επιλογές του φθάσαμε στο νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

        Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ