Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Αγώνας Ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ (Video).
    Την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2013 στο Κλειστό Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Στ
ο πρώτο δεκάλεπτο και η ομάδα μας παίζοντας με πάθος,
επικράτησε της αντιπάλου της και κατάφερε να το ολοκληρώσει προηγούμενη με τρεις πόντους διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο 16-13). Η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου ίδια. Οι παίκτες μας με δεμένη άμυνα και με επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες αύξησαν την διαφορά στους έξη πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 15-12). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα και τα κατάφεραν. Έληξε με έξη πόντους διαφορά υπέρ μας καθαρό δεκάλεπτο (17-17). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό. Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν και μείωσαν στους δύο πόντους διαφορά, αλλά στο τελευταίο τετράλεπτο  παίκτες,  με καθαρό μυαλό και σωστές επιθετικές επιλογές διεύρυναν την διαφορά η οποία διαμορφώθηκε στους δέκα πόντους υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 20-16).

       Τα δεκάλεπτα 16-13, 31-25, 48-42, 68-58.       Άλλο ένα παιχνίδι που αξίζει να αναλυθεί. Η νηφαλιότητα, η διορατικότητα και η εκρηκτικότητα  ενός εκ των playmaker της ομάδος μας, σε συνδυασμό με το ουσιαστικό μπάσκετ που απέδωσαν όλοι οι παίκτες μας, έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα μας να προηγηθεί εξ' αρχής, να παραμείνει συγκεντρωμένη και, βλέποντας γήπεδο και κενούς χώρους, να καταφέρουν να βγουν νικητές χωρίς να χάσουν ποτέ το προβάδισμα. Τα κλεψίματα μπάλας την στιγμή που έπρεπε, τα αμυντικά και επιθετικά rebound, οι σε κατάλληλο χρόνο πάσες ακριβείας, η εκτελεστική δεινότητα πληθώρας παικτών μας και πάνω απ' όλα η αυτοσυγκέντρωσή τους στον σκοπό μας, έφεραν την ομάδα μας να είναι νικήτρια, παρουσιάζονταν ένα πολύ θεαματικό και ουσιαστικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μπόρεσαν να επιβληθούν σε ένα δυνατό και ικανό αντίπαλο. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός ενός παίκτη εκ των αντιπάλων μας και ενός παίκτη της ομάδος μας, στους οποίους ευχόμαστε καλή ανάρρωση  και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Το παιχνίδι αυτό είναι η συνέχεια των καλών εμφανίσεων, οι οποίες είναι αποτέλεσμα τόσο αυτών καθ'εαυτών των παικτών μας και του προπονητικού σχήματος, όσο και του ότι μπορέσαμε τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες να έχουμε μία επιπλέον προπόνηση την εβδομάδα, η οποία μας γέμισε τα προπονητικά κενά.  Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ