Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Video).    Την Παρασκευή 05 Απριλίου 2013 στο Κλειστό Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Στ
ο πρώτο δεκάλεπτο και η ομάδα μας μπήκε χαλαρή στον αγώνα,
με κακή άμυνα και με ανεπιτυχείς επιθετικές επιλογές, έδωσε στην αντίπαλο τον έλεγχο του παιχνιδιού και με το τέλος του βρέθηκε πίσω στο σκορ με δεκατέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 06-20). Η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου λίγο διαφοροποιημένη αλλά με ίδια αμυντική εικόνα από πλευράς μας. Το ημίχρονο έληξε με διαφορά είκοσι πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 12-18). Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα της ομάδος άλλαξε. Βελτίωσε την απόδοσή της, ισορρόπησε το παιχνίδι και μείωσε την διαφορά στους δεκαεννέα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο (17-16). Στο τέταρτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η καλή εμφάνιση της ομάδος, η διαφορά μειώθηκε και τελικά ο αγώνας έληξε με δεκαπέντε πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 14-10).

       Τα δεκάλεπτα 06-20, 18-38, 35-54, 49-64.


       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.

1o HMIXΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ