Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Αγώνας ανδρών ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛ. - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).




   Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στο Κλειστό Γλυφάδας (ΟΔΔ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Τ
ο πρώτο δεκάλεπτο και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό, διεκόπη, γιατί δεν δούλευε ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου και τα δύο εικοσιτεσσάρια. Μετά από μια εικοσάλεπτη περίπου διακοπή, συνεχίστηκε ο αγώνας με χρονόμετρα χειρός. Στο πρώτο πεντάλεπτο 

οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο έτοιμοι και λιγότερο επηρρεασμένοι από την διακοπή, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν νωρίς στο σκορ. Το τέλος του δεκαλέπτου, η ομάδα μας ανέκαμψε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με επτά πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 18-11). Η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου διαφοροποιημένη. Η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε με διαφορά οκτώ πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 09-08). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της εμφάνιση και στα πρώτα πέντε λεπτά περίπου, μείωσε την διαφορά στους πέντε πόντους. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και το δεκάλεπτο έληξε με έντεκα  πόντους (καθαρό δεκάλεπτο (14-11). Στο τέταρτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η καλή εμφάνιση της ομάδος μας και τελικά ο αγώνας έληξε με δεκατέσσερις πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 17-14).

       Τα δεκάλεπτα 18-11, 27-19, 41-30, 58-44.



       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.




1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ