Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Αγώνας ανδρών ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΗΓΑΣΟΣ (Video)
   Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στο Κλειστό Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΔΑΦΝΗ - ΠΗΓΑΣΟΣ στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 

      Οι θεατές που παρευρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, με τους αθλητές και των δύο ομάδων

να ξεδιπλώνουν στο παρκέ χωρίς άγχος τις δεξιότητές τους  Το πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν ισοδύναμες και τελείωσε με την γηπεδούχο να προηγείται με διαφορά δύο πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 18-16). Η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου διαφοροποιημένη. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να το ελέγξει και το ημίχρονο έληξε με διαφορά εννέα πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 16-09). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας βελτίωσε την απόδοση της αλλά όχι τόσο ώστε να μειώσει την διαφορά. Τελικά οι γηπεδούχοι αύξησαν την διαφορά στους έντεκα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 21-19). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπόρεσε να ελέγξει τον αγώνα και κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά και να προηγηθεί με τρεις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 14-28).

       Τα δεκάλεπτα 18-16, 34-25, 55-44, 69-72.        Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ