Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ.(Video).     Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΜΕΝΙΩΝ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ενδιαφέροντα και αγωνιώδη αγώνα.  Από την αρχή του, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι
ήθελαν την νίκη. To πρώτο δεκάλεπτο κύλισε με την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και τους φιλοξενούμενους να είναι πιο έτοιμοι μετά από την εορταστική περίοδο. Έληξε με επτά πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο  08-15 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η μικρή βελτίωση της ομάδας μας δεν ήταν αρκετή και το ημίχρονο έληξε με δώδεκα πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 13-18). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέκαμψε και μείωσε στους τρεις πόντους αλλά μία λάθος πάσα στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να το ολοκληρώσουν προηγούμενοι με πέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 16-09). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε να διεκδικεί ψυχωμένα το παιχνίδι και στο τελευταίο λεπτό η διαφορά ήταν πάλι τρεις πόντοι. Δύο αβίαστα φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσαν την διαφορά των επτά πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων (καθαρό δεκάλεπτο 15-17).

Τα δεκάλεπτα 08-15, 21-33, 37-42, 52-59.

Συμμετοχές και πόντοι παικτών.


ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Μπούζος 2π. , Φωτόπουλος 10π., Σέργης 5π.(1), Παναγόπουλος 8π., Ταρανάς 3π., Ασημομύτης, Στεφανής 11π., Καμαράτος, Καρατζάς 6π., Τσίτος 7π., Λαγογιάννης Σπ.  Προπονητής Γιαννικάκης Αρ., Κουκιάς Κ.

ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ: . Αμπατζής 17π.(1) , Γετιμιάν 5π.(1) , Ρουμελιώτης 8π.(2) , Αντωνομανωλάκης, Σεργουνιώτης, Νικολόης 19π. (2), Σταματόπουλος 6π., Γιαννακόδημος 4π. Προπονητής Νικολαΐδης Τσιρονιάν.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθείστε φάσεις με τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων .
 
 
 
 
1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
 
 
2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
 
 
3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
 
 
4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ