Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).       Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΔΗΜ. και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό του Αγ. Δημητρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

      Ήταν ένα άτυχο παιχνίδι για την ομάδα μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο,
η ομάδα μας έδωσε χώρο στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ με τέσσερις πόντους διαφορά  (καθαρό δεκάλεπτο  12-08). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αύξησαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε με πέντε πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 20-19). Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου μπήκαμε πιο προσηλωμένοι και με περισσότερη συνοχή, ανατρέψαμε το σκορ και προηγηθήκαμε με δύο πόντους διαφορά αλλά στα τελευταία δυόμισι λεπτά η αμυντική μας ολιγωρία και τα λάθη μας ήταν αρκετά για να δώσουν την διαφορά ασφαλείας στους γηπεδούχους των δεκατεσσάρων πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 18-09). Η προσπάθεια ανάκαμψης του τετάρτου δεκαλέπτου δεν ήταν αρκετή και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο η διαφορά του αγώνα παρέμεινε στους δεκατέσσερις πόντους. (καθαρό δεκάλεπτο 20-20).

Τα δεκάλεπτα 12-08, 32-27, 50-36, 70-56. 

Συμμετοχές - πόντοι ομάδων.
       

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ: Τζημουράκας , Πετρογεωργάκης , Κουζηνόγλου , Αποστολάκης Κ. 4π., Κουτρόπουλος 28π.(8) , Κουντούρης 7π. , Βασιλικός 17π. (2) , Μουκοβίνας 8π. (2), Χριστόπουλος , Αποστολάκης Δ. 4π. , Ψάλλης , Μέταϊ 2π.  Προπονητής: Ζερβουλάκος


ΠΗΓΑΣΟΣ: Μπούζος, Φωτόπουλος 8π., Σέργης 5π. (1 ), Παναγόπουλος 2π., Ταρανάς, Ασημομύτης, Στεφανής 13π. (2) , Καμαράτος, Καρατζάς 22π., Λαγογιάννης, Τσίτος 6π., Παπαδόπουλος Αρ. Προπονητής: Αρ. Γιαννικάκης, Κ. Κουκιάς.

       Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

       Στη συνέχεια παρακολουθείστε επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.


1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
 


4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ