Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Video).


      Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΙΑΣΩΝΑ ΝΙΚΑΙΑΣ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

        Στo πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε ότι μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι. Με προσοχή στην άμυνα και σοβαρότητα στην επίθεση 
το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται με δύο πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 16-14 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αποτελεσματικότητά μας στην επίθεση σε συνδυασμό με τις καλές αμυντικές μας προσπάθειες μας έφεραν προηγούμενους στο ημίχρονο με εννέα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 21-14). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε την ίδια εικόνα και αύξησε την διαφορά στους δεκατρείς πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 20-16). Στο τελευταίο δεκάλεπτο πρυτάνευσε η νευρικότητα και από τις δύο ομάδες και μετά από ένα δεκάλεπτο με χαμηλό σκορ, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με διαφορά δεκαπέντε πόντων υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 11-09).

       Τα δεκάλεπτα 16- 14, 37-28, 57-44, 68-53.

       Συμμετοχές και πόντοι παικτών.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς) : Δρόσος Φωτόπουλος, Σέργης 6π. (2), Παναγόπουλος, Ταρανάς 10π. (1), Ασημομύτης, Στεφανής 13π. (3) , Καμαράτος 3π. (1), Καρατζάς 28π., Τσίτος 6π., Παπαδόπουλος, Λαγογιάννης.


       ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. (Φασουλόπουλος, Ματθαίος): Λουκάς, Κοτρότσος 6π., Νίτης, Σκοπελίτης 6π., Κογιώνης 10π., Γεωργακίου 4π., Κατσούρης 15π. (1), Μυστεγνιώτης 7π. (1), Δημητρόπουλος 5π., Καρυδάς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στην τεχνική ηγεσία της ομάδος για αυτή τους την νίκη. Συγχαρητήρια και στους μικρούς-ες αθλητές-τριες των τμημάτων μας που παρευρέθηκαν στο γήπεδο και που με την υποστήριξή τους αποδείχθηκαν ο έκτος παίκτης της ομάδος και παρέδωσαν μαθήματα σωστής φίλαθλης συμπεριφοράς. Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα. Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.


1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
2οΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ