Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).       Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό Καμινίων για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

        Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν έναν συναρπαστικό
αγώνα.  Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας με διάθεση να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να περάσουν ένα εύκολο βράδυ, παίζοντας με την δέουσα σοβαρότητα το ολοκλήρωσαν ισόπαλο (καθαρό δεκάλεπτο 19-19). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ίδια εικόνα από πλευράς μας, αλλά κάποιες εύκολες  προσπάθειες μας που κατέληξαν άστοχες, μας έφεραν πίσω στο σκορ με έξη πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 13-07). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας έδεσαν άψογα αμυντικά και από τις αρχές του ισορρόπησαν το σκορ. Με αποδοτικές επιθετικές προσπάθειες κατάφεραν στην λήξη του να προηγηθούν με ένα πόντο (καθαρό δεκάλεπτο 09-16). Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο η συνοχή και η αποφασιστικότητα των παικτών μας να φύγουν νικητές από το παρκέ ήταν αυτή που μας έφερε την νίκη με πέντε πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-16).

       Τα δεκάλεπτα 19-19, 32-26, 41-42, 53-58.

       Συμμετοχές - πόντοι παικτών.

       ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Παπαευθυμίου Δολιανίδης): Ευκαρπίσης , Ρήγος 7π., Τιόπουλος, Τζάθας 3π., Λέσι Α. 9π., Γεροδήμος 6π., Παπαδόπουλος 25π.(5), Μπάστας 1π. , Κανιάς , Λέσι Λ. , Μουλαράϊ 1π.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς ): Δρόσος 9π., Φωτόπουλος, Σέργης 1π., Ταρανάς 4π., Μπούζος, Στεφανής 23π.(2), Καμαράτος 3π.(1) , Καρατζάς 13π., Λαγογιάννης, Τσίτος 2π., Παπαδόπουλος 3π. (1).

       Αυτή η ομάδα πρέπει να λυπηθεί τους φίλους της. Προσφέρει απλόχερα τα υποτιθέμενα εύκολα παιχνίδια στους αντιπάλους της και διεκδικεί με πάθος την νίκη με τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Ξαναείδαμε λοιπόν μια επανάληψη του ίδιου έργου. Συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την πολύτιμη αυτή νίκη. Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ